FOTO/VIDEO Sală arhiplină la documentarul „Regii Manelelor” și la concertul de manele la TIFF 2017

Categorii: A 7-a, Special

Documentarul „Regii Manelelor” a avut un succes nebun ieri la Casa de Cultură a Studenților,  proiecție în cadrul TIFF 2017.

Foto Cristian Hordilă, manager TIFF, pe contul personal de facebook

Publicul a umplut până la refuz sala la acest documentar spectaculos și apoi a asistat la concertul de manele pregătit de organizatorii TIFF.

Sala a reacționat spectaculos, a cântat și dansat la concert. Un mare succes al manelelor la Cluj.

Precizăm pentru amatorii de manele că la Cluj există un club dedicat, Byblos, pe strada Petofi Sandor (cea care duce spre The OFFICE din Dorobanților)

Documentarul realizat de celebrul canal de televiziune BBC poate fi văzut AICI

Galerie foto oficială TIFF  AICI

7 răspunsuri

  1. Pana anul acesta aveam un respect deosebit fata de festivalul cultural TIFF. Din pacate, anul acesta a decazut foarte tare. Cum sa incluzi intr-un festival de cultura, INCULTURA dusa la cel mai scarbos nivel cunoscut?? Nici la festivalurile acelea gen zilele berii nu se aduc in Cluj manelisti! Dar TIFF ii aduce si ii aduce pe banii clujenilor! Rusine mare Tudor Giurgiu! Rusine mare TIFF!

  2. toti i…. care au fost la TIFF se dau mari culti dar aici si-au dat arama pe fata. S-au simtit de minune la o manifestare tiganeasca. Asta sunteti b…., niste tigani la suflet. De toata jena.

  3. Groaznic unde sa ajuns cu TIFF-ul, nu reusim sa scapam de asa ceva, ce rusine sa se cante manele la un festival ce se vrea de cultura si civilizatie !!!!!

    1. Dana draga, acesta este nivelul……….din pacate. De ce Clujul sa se lase mai prejos ca Bucurestiul? Sa lasam aceste maimute, proaspat date jos din copac, sa se manifeste. E democratie, NU????? Vax kultura!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.