FOTO/VIDEO Să spui DA la 50 de metri deasupra Capitalei Europene a Tineretului

Categorii: Clio, Esenţial

Premieră internaţională la Cluj, în cadrul Capitalei Europene a Tineretului 2015.  Opt s-au căsătorit la ….50 de metri în aer. Căsătoriile au fost oficiate de primarul Emil Boc.

Acesta este primul edil din lume care a avut ocazia să oficieze căsătorii în aer. Opt astfel de căsătorii au avut loc, astăzi în Parcul Central, iar mirii alături de participanţi s-au simţit “la înălţime”, atât la propriu cât şi la figurat.

DSCN0017

 

Această premieră internaţională a avut loc în cadrul Capitalei Europene a Tineretului 2015 şi a fost organizată de către echipa Day 15 alături de cei de la Dinner in the Sky şi administraţia publică locală. Opt cupluri de miri au urcat astăzi împreună cu naşi şi alţi invitaţi la nuntă, dar şi alături pe reprezentanţi ai presei locale şi s-au simţit foarte bine pe parcursul oficierii căsătoriei.

Şi primarul s-a declarat foarte încântat de această experienţă şi fără emoţii s-a urcat pe platforma ce a fost ridicată în aer la 50 de metri de către o macara.

DSCN0016

 

“Mă bucur că în Capitala Europeană a Tineretului, Municipiul Cluj-Napoca putem să le oferim tinerilor o experienţă de neuitat  pentru un eveniment unic în viaţă cum este căsătoria. Este un lucru minunat, priveliştea este superbă, atmosfera este de nedescris şi toată lumea este bucuroasă şi fericită. Eu n-am avut emoţii, mai multe emoţii au avut părinţii mirilor. Frumuseţile Clujului se văd şi mai bine de sus”, a declarat primarul, Emil Boc.

De altfel, edilul nu a oficiat doar căsătorii pe platforma ce s-a ridicat în aer la 50 de metri ci a oficiat căsătorii şi la sol, în scurtele pauze. În parc s-au adunat foarte multe persoane care au asistat cu bucurie la acest eveniment şi care de altfel, au avut ocazia să urmărească  pe o plasmă ceea ce se petrecea sus: momentul în care mirii deveneau soţ şi soţie, precum şi dansul mirilor realizat chiar pe platformă, fiind acompaniaţi de tânăra artistă Alexandra Violin, care le-a cântat la vioară.

 

“A fost cea mai tare cununie civilă pe care am putut-o avea. A fost cea mai tare experienţă. Nu suntem neapărat pasionaţi de adrenalină, dar s-a potrivit cu data nunţii noastre şi am zis să încercăm. A fost minunat”, au spus tinerii miri la coborâre. 

Cei de jos au urmărit cu sufletul la gură oficierea căsătoriilor şi s-au bucurat alături de cei care astăzi, şi-au unit destinele.

DSCN0002

 

Acest eveniment reprezintă o premieră internaţională, iar clujenii mai au ocazia să “încerce” platforma Dinner in the scay şi în cadrul unor petreceri în aer, sau la evenimentele de mic dejun, prânz şi cină când vor lua masa în aer la 50 de metri. Acestea vor face obiectul unei cauze.

Mai multe detalii se pot afla pe pagina echipei Day15.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.