FOTO/VIDEO Aurel Coltor a fost înmormântat

Esenţial

Președintele Asociației pentru Adevărul Revoluției Cluj, Aurel Coltor, 83 de ani, a fost astazi înmormîntat în Cimitirul Central. 

La slujba în rit greco catolic au participat circa 50 persoane, fratele, băiatul lui Aurel Coltor, și revoluționari clujeni de la cele patru asociații clujene de profil. O coroană a depus și primarul Emil Boc, fiind reprezentat de directorul departamentului Cultură din primărie, Ionuț Țene.

Aurel Coltor. Foto Adevărul

Slujba a fost oficiata de preotul Mircea Marțian.

”A fost un om dârz, poate naiv dar un luptător autentic pentru idealurile revoluției. Nu se poate sa aiba asa vizionari putine clipurile cu el. M=am documentat inainte sa vin aici, sa vorbesc. Sunt clipuri video cu  38 de vizualizari. Adrian Copilul Minune are milioane. Nu e drept, corect. Sa luati aminte. Cei care ne-au redat libertatea au fost uitati, scare de valori rasturnată. Am ajuns foarte jos. Trebui să ne revenim. Coltor a fost un astfel de om, drept, bătăios, curajos. Un model, o personalitate a Clujului. Să nu îi uităm jertfa. A fost rănit la revolutie” a spus Marțian.

”A fost un tovarăș de nădejde, azi a avut ultima ședință la asociația pe care a fondat-o. Drum lin în Ceruri„, a spus și Radu Negru, revoluționar, din grupul Călin Nemeș.

Coltor a suferit de o boală a inimii care l-a răpus la 83 de ani, vineri seara.

Clujul Cultural a informat în exclusivitate despre decesul acestui luptător pentru adevăr. Așa cum, am scris, el a fost rănit în zona Anticariat, lângă Biserica romano-catolică Sfântul Mihail.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *