FOTO/VIDEO. Americanii pop rock de la Imagine Dragons, show de senzație la UNTOLD. 63.000 de spectatori au umplut Cluj Arena la capacitate maximă

Cooltura Esenţial

Concert de senzație a americanilor pop rock de la Imagine Dragons, headlinerul UNTOLD 2023. Stadionul Cluj Arena a fost full, iar ”untolzii” au văzut un concert de talie mondială, a unei trupe în mare vogă și profesioniste.

Nu s-a mai văzut la nici un eveniment un Cluj Arena atât de plin ochi, nici măcar la concertul lui Robbie Williams, tot la UNTOLD. Cozi imense s-au format la intrarea în Cluj Arena, multă lume a rămas pe-afară atât a fost de plin!

Multă lume a rămas pe afară/Foto eclujeanul.ro

„Nu avem cuvinte. Suntem pentru prima dată în România. Vă promitem că vom da totul în această seară pentru voi”, a deschis showul solistul trupei, Dan Reynolds, un tip arătos, mușchiulos, cu voce foarte bună și care a înfruntat canicula simplu, doar cu o pereche de pantaloni scurți pe el. În stadion s-a stat ca sardelele, pe o căldură infernală dar lumea a ignorat-o cum a putut și s-a bucurat la maximum de show.

Trupa s-a aflat pentru prima dată în România iar UNTOLD a negociat doi ani ca să vină la festival, conform surselor Clujul Cultural. Asta a dus la aglomerația de nedescris de azi noapte, fiind foarte așteptată de fani. Organizatorii au restricționat accesul în Arenă după ce capacitatea maximă s-a atins.

Imagine Dragons au inclus în set listul lor hiturile „Whatever It Takes”, ”Beliver”, „Bad Liar”, „Thunder”, „Enemy” cântate la unison de tot stadionul. Trupa are un succes nebun și chiar fan să nu fii, tot te prinde energia lor. Concertul a avut și părți lirice, dar și unele energetice cu Reynolds alergând și dansând pe scenă. Americanul părea evident surprins de atmosfera de senzație de pe stadion, probabil că nu a auzit ce se întâmplă la Untold, ce energie degajă participanții la acest festival. A interacționat mult cu fanii iar pe ecranele mari se vedea pe fața lui emoția produsă de reacția publicului.

Concertul a fost unul de neuitat, cu trupa mulțumind publicului la final.Imagine Dragons a concertat aproape două ore în fața unui stadion arhiplin.

Reporteri Bianca Tămaș și Tiberiu Fărcaș

Foto UNTOLD official

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *