Filmul „AVATAR” regizat de James Cameron se reîntoarce în cinematografe în varianta 4K HDR

A 7-a

Aventura epică a anului 2009, în regia lui James Cameron, câştigător al premiului Academiei pentru cel mai popular film al tuturor timpurilor, Avatar, va putea fi văzut din nou în cinematografe, fiind disponibil acum în varianta 4K HDR.

„Avatar”, cunoscuta producţie regizată de James Cameron, revine pe marile ecrane, din 23 septembrie, în varianta 4K HDR.

Aventura epică a anului 2009, care a cucerit un număr impresionant de premii şi a fost declarat cel mai de succes film al tututor timpurilor, „Avatar”, va putea fi văzut din nou în cinematografe, fiind disponibil acum în varianta 4K.

Bazat pe un scenariu semnat de James Cameron, filmul „Avatar” îi are în rolurile principale pe Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang, Michelle Rodriguez şi Sigourney Weaver. Producătorii filmului au fost James Cameron şi Jon Landau.

„Avatar „a fost nominalizat la nouă premii Oscar, printre care Cel Mai Bun Film şi Cea Mai Bună Regie, şi a câştigat trei premii Oscar pentru  Cea Mai Bună Imagine, Design de Producţie şi Efecte Vizuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *