Festivalul MASSIF din Poiana Brașov. Dmitri Vegas urcă pe scena principală! Soția sa va face deschiderea (P)

Cooltura

Renumitul DJ Dmitri Vegas urcă pe scena principală la Massif 2023! Soția sa va face deschiderea, anunță organizatorii festivalului din Poiana Brașov.

Unul dintre cei mai doriți DJ din line-up-ul de festival, DIMITRI VEGAS, vine pe scena principală a primei ediții a festivalului Massif, care va avea loc în perioada 3-5 martie în Poiana Brașov. În premieră pentru scena unui festival din România este faptul că în deschiderea show-ului său va mixa soția lui, MATTN, aflată și ea în TOP 100 DJ Mag.

Organizatorii au anunțat primul val de artiști care vor urca pe scenele celui mai nou concept de divertisment de la munte și vor transforma Poiana Brașov în cea mai căutată destinație montană de către tinerii din Europa. Pe scenele Massif vor urca și Quintino, Nicky Romero, Kadebostany, B.U.G. Mafia, Inna, Delia, Grasu XXL, Dirty Nano, Pascal Junior, Killa Fonic și mulți alții.

Dimitri Vegas, unul dintre headlinerii ediției de anul acesta este jumătatea celui mai cunoscut duo de DJ, Dimitri Vegas & Like Mike. În 2022, cei doi artiști au urcat două poziții în clasamentul dedicat DJ-ilor profesioniști, Top 100 DJ Mag, clasament în care ocupă locul 3. Dimitri Vegas a ajuns, alături de fratele său, la toate marile evenimente ale lumii, reușind să ocupe statutul de superstar în lumea muzicii electronice, fiind invitat ca artist oficial și la finala UEFA Champions League Final în Madrid. E un DJ care generează big buzz pe scenele marilor festivaluri, show-urile live sunt pline de energie. În ultimii doi ani, Dimitri Vegas și-a consolidat cariera în cinematografie. După câteva roluri memorabile în blockbuster-uri precum Rambo: Last Blood, Men In Black: International, Yummy, H4Z4RD, Dimitri Vegasa fost ales și în distribuția noului film din seria Jurassic World: Dominion. Filmul a avut premiera în luna iunie 2022 și a avut încasări de peste 1 miliard de dolari la nivel mondial. Dimitri Vegas trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anouk Matton aka MATTN, care este una dintre premierele organizatorilor Massif. În 2018 a debutat și ea în Top 100 DJ Mag. Nicky Romero este unul dintre DJ-ii care vor ajunge în luna martie în Poiana Brașov, la Massif. În ultimii ani, Nicky Romero a lansat piese la care a colaborat cu cei mai cunoscuți producători ai lumii, de la Avicii la David Guetta, Calvin Harris, Hardwell, Tiësto, Fedde le Grand sau Armand van Helden. Considerat un dance music megastar, Nicky Romero continuă să fie o prezență constantă pe scena celor mai mari festivaluri din lume. Olandezul este proprietarul unui label, Protocol Recordings, care în acest an celebrează 10 ani de existență, iar show-ul radio cu același nume este difuzat în 71 de țări ale lumii.

Din Top 100 DJ Mag, Quintino completează lista DJ-ilor confirmați pentru prima ediție a festivalului din Poiana Brașov.

Massif anunță și un live act legendar din România, trupa B.U.G. Mafia, care va susține un concert live pe mainstage-ul festivalului. B.U.G. Mafia este singurul nume cu 5 nominalizări la Premiile MTV 2004; membrii trupei au câștigat la cele mai importante categorii – „Cel mai bun album” și „Cel mai bun act hip hop”. Dincolo de cifre și trofee, B.U.G. Mafia este o trupă fenomen a culturii underground din România. Artiștii au trecut de barierele sociale și au adus împreună oameni din medii diferite prin intermediul muzicii.

Band-ul elvețian Kadebostany completează lista artiștilor anunțați de organizatorii Massif. Cunoscuți în toată lumea pentru succesul ,,Castle In The Snow”, membrii trupei Kadebostany au reușit să-și cucerească publicul și cu aparițiile live.

Cele mai cunoscute nume din muzica românească Inna, Delia, Grasu XXL și Killa Fonic, alături de artiști consacrați din dubstep, grime, trap, hip-hop, trip-hop, rock și dance, vor ajunge în luna martie în Poiana Brașov pentru prima experiență Massif: Rava, Oscar, HVNDS, Pascal Junior, Hollygood Gang, David Ciente, Shaun Warner,Bad & Boujee, Dirty Nano, DJ Sauce, Alex Super Beats, Pici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor. Lupii lui Calancea, unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale ale momentului din Republica Moldova, combină pasajele clasice de folclor cu ritmuri de drum’n’bass într-un sunet nou cunoscut sub denumirea de folclor urban. Lupii lui Calancea vor avea un show special împreună cu Surorile Osoianu.

Dirty Nano, unul dintre cele mai cunoscute proiecte din industria muzicală din România, vine la Massif 2023. În 2011, duo-ul lansa primele remix-uri online de orientare house, deep house și dance, producții cu un vibe pozitiv, cu care reușesc să își cucerească publicul. Dirty Nano au lansat versiuni remix pentru INNA, The Motans, Delia sau Alina Eremia. Single-ul de debut ,,Promite-mi”, o piesă la care au colaborat cu Alina Eremia, a ajuns la un număr de 6,1M milioane de ascultări pe YouTube. Primul hit remix al celor doi membri Dirty Nano,,,Versus”, a marcat un alt succes comercial și are peste două milioane de accesări pe YouTube, iar versiunea remix pentru ,,How Do You Feel”, single semnat Ed Sheeran, a ajuns la peste 11 milioane de vizualizări. Bad & Boujee, trupa formată din DJ Lexy și DJ Oldskull, va încălzi atmosfera în Poiana Brașov cu cele mai bune piese de hip-hop și trap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *