Sigur Rós, primul headliner la Electric Castle 2016! Un nou val de artişti confirmaţi au fost anunţaţi

Categorii: Muzica, Special

Organizatorii Electric Castle au anunţat joi dimineaţa noi artişti care şi-au confirmat prezenţa la ediţia din 2016 a festivalului, dar şi primul headliner aflat în premieră în România.

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale festivalului va fi cu siguranţă urcarea pe scenă a celor de la Sigur Rós, formaţia islandeză de post-rock cu sunete specifice care au influențe luate din rock și muzică clasică. Formația și-a început activitatea muzicală în anul 1994 și este cea mai cunoscută trupă islandeză, atât pe plan național cât și internațional.

N’to, Macka B, Axel Boman, Palms Trax, Mihai Popoviciu, The Model, GRAMOPHONEDzIE, Icicle, De Staat, General Levy, Worakls, God Is An Astronaut, Loadstar, Gui Boratto, ART DEPARTMENT, Camo & Krooked ft Dynamite MC, Gorgon City (pentru prima dată în România), sunt artiştii care completează lunga listă a celor prezenţi în 2016 la Electric Castle. Aceştia vin din zone muzicale ale post-rockului, rock alternativ, electronică, dance, drum’n’bass, dubstep.

Începând cu 3 decembrie 2015 s-au pus în vânzare abonamentele Electric Winter Sale care pot fi achiziţionate la preţul de 279 de lei până în data de 17 decembrie 2015. Abonamentele se găsesc la locaţiile partenere festivalului sau în reţeaua Eventim.

Pentru Electric Castle 2016 urmează mai fie anunţaţi doi headlineri, cei mai mari spun organizatorii, şi alţi artişti de renume.

Organizatorii au anunţat primul val de artişti în luna noiembrie, alături de două premiere pentru România: Rusko şi Flus Pavillion.

Ediția a 4a a Electric Castle Festival va avea loc, între 14 și 17 iulie, la Castelul Banffy, din localitatea Bonțida.

Festivalul Electric Castle (7)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.