Echipa de jurnaliști de la „România, te iubesc” vine la Cluj să își lanseze cartea !

Carte
Editura Humanitas vă invită în perioada 14-20 decembrie la evenimentele dedicate volumului „România, te iubesc!“ cu texte de Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și cuvânt înainte de Cristian Leonte, bestseller Gaudeamus 2018.
 
Publicul din  Cluj-Napoca este așteptat să participe alături de întreaga echipă a emisiunii „România, te iubesc!“ la dezbaterile despre cartea apărută la Editura Humanitas și reportajele care au stat la baza ei.

Luni, 17 decembrie, ora 18.00, va avea loc întâlnirea cu Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu, Cristian Leonte și Lidia Bodea, director general al Editurii Humanitas, despre această „idee care a crescut natural în redacţia Ştirilor PRO TV.

 
 
 
 
Un format de reportaje, anchete şi investigaţii de calitate mereu mai bună, cu standarde mereu mai mari. 2018 este un nou capitol în istoria emisiunii. «Cum să facem scris din imagine?» Aveam cu toţii în minte imagini superbe sau dezolante, fragmente de interviuri în care participanţii puteau fi premiaţi pentru jocul artistic, scene dense şi rapide în care totul era în mişcare. Cum să le descrii, ca să rămână la fel de valoroase ca la televizor? Forma fizică, firească în care se aşază faptele şi imaginile înainte de a deveni un reportaj finit este totuşi scrisul. Materialele «au trecut sticla», după cum ne arată reacţiile publicului care ne urmăreşte. Suntem acum pe un teritoriu nou, curioşi dacă universul creat de personalităţile corespondenţilor prinde viaţă încă o dată, în mintea cititorului de data aceasta.“ – Cristian Leonte
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *