Despre ciocnirea şi convieţuirea civilizaţiilor în Europa se va dezbate la Berăria Culturală

Actualitate

„Despre ciocnirea şi convieţuirea civilizaţiilor în Europa” este tema dezbaterii unei noi ediţii a Berăriei Culturale, fondată de jurnalistul Ion Novăcescu.

Evenimentul are loc miercuri, 30 septembrie, ora 19.00, la Euphoria Music Hall din incinta Fabricii de bere Ursus.

„Adevărata și arzătoarea problemă cu care Europa se confruntă astăzi, și anume: ciocnirea civilizațiilor, care se produce pe vechiul continent și cum vom învăța să conviețuim. Ni se alătură medicul Hadi Kachef, cetățean sirian și român, stabilit la Cluj Napoca, omul care ne va spune adevăruri tulburătoare despre refugiați și realitățile din țara sa natală. La rândul său, turcologul Călin Felezeu ne va introduce în istoria acestor ciocniri și ce a rezultat în urma lor, mai ales pentru noi, românii. Va participa şi profesorul Tasin Gemil, şeful Institutului de Turcologie”, anunţă Novăcescu.

ISLAM

Berăria Culturală este un eveniment marca Fabrica de Lideri. Parteneri:PMA Invest, Cluj-AM.RO, Cinema „Florin Piersic”. Afișul a fost creat de Ioana Fenesan. Consultant: Ilyas Andrea. Show Factory & Berăria Culturală este un proiect cultural-comunitar al Fundației Armonia, parte a Programului „Capitala Europeană a Tineretului. Cluj Napoca 2015”, care este susținut de Municipalitatea clujeană și Ursus. „Proiectul Show Factory & Berăria Culturală este realizat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca,sub egida şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *