Costi Cămărășan, Compact, despre dispariția lui Adi Bărar: „Ne știm din 1985, am fost prieteni buni. E o legendă a rockului”

Categorii: Cooltura

Fondatorul trupei Compact, compozitorul, chitaristul și solistul Constantin ”Costi” Cămărășan, a fost contactat de Cluj Cultural pentru a comenta decesul fondatorului Cargo, Adi Bărar, din cazua bolii Covid19.

Suntem prieteni din mulți ani. Ne-am cunoscut în 1985, am petrecut veri la Costinești. Am cântat la Tineretului, si noi, Compact, si Cargo. La inceput solist la ei era Leo Iorga, mult timp. Apoi Leo a ajuns in Compact B, iar dupa multi ani am ajuns sa cant cu Leo, un solist de exceptie. S-a dus si Leo… Sunt foarte afectat, nu îmi vine să cred că a murit Adi….este un lucru îngrozitor. A fost un muzician complet. Compozitor foarte bun. chitarist. A fost sufletul Cargo. A tinut trupa asta in viata, cu albume si hituri mari. Nu stiu ce sa mai zic, m-as duce la înmormantare dar Timisoara e carantinată, au voie dopar 8 oameni conform regulilor. E un blestem virusul acesta”, a spus vizibil îndurerat Costi Cămărășan.

El are 71 ani, e mai mare cu 10 decat Adi Bărar. Costi nu a avut Covid si s-a vaccinat.

Cei doi se întrețineau indelung cand Cargo canta la Cluj.

Doliu în rockul românesc. A murit Adi Bărar, liderul trupei Cargo, răpus de Covid19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.