CORONAVIRUS. Trafic record pe Clujulcultural.ro

Esenţial

Site-ul clujulcultural.ro a înregistrat ieri, 29 martie, cel mai mare trafic din acest an, peste 4000 de utilizatori unici,  potrivit monitorizării Google Analytics.

De la începutul săptămânii, imediat cum s-a declarat starea de urgență datorită pandemiei  COVID19, pe 16 martie, traficul pe site a crescut vertiginos. Pe 16 au fost 1,2 k unici, pe 17 martie 1,3 k, in 18 martie 3,7 k.

Articolul care a atrage in continuat să trezească interesul cititorilor este: CORONAVIRUS. Sfaturile rectorului UBB, psihologul Daniel David,  cu peste 5000 de vizualizari,  fiind viral  si pe Facebook.

De asemenea, de succes ca accesari este campania de donații de cărți derulată de site:

EPISOD 3. Clujulcultural.ro DONEAZĂ CĂRȚI! Puneți comment și vă aducem cartea!

Alte articole citite au fost:

CORONAVIRUS. Actorul Cristian Grosu de la Teatrul Național recită poezii zilnic la 22.00

INTERVIU. Daniel Metz, NTT DATA România: ”Cu toții trebuie să tragem în aceeași direcție. Mai mult decât oricând”

Opera Națională Română Cluj transmite online înregistrările spectacolelor

O epidemie uitată la Cluj

CORONAVIRUS. Librărie din Cluj, rezervă cărțile la casierie ca să scadă timpul de căutare

Mulțumim pe această cale tuturor cititorilor noștri, care caută informații relevante și de calitate în presa on-line din Cluj și nu numai.

Recordurile de audiență pe piața presei on-line aparțin la Cluj ediției electronice a  săptămânalului Transilvania Reporter, cu 350k de utilizatori unici și  siteului  generalist stiridecluj.ro cu 157k de utilizatori unici.

Site-ul clujulcultural.ro a fost lansat în 15 iulie 2013. El doreşte să devină o sursă de informare profesionistă pentru consumatorii de cultură. Conținutul site-ului este dedicat în primul rând clujenilor amatori de cultură, şi implicit industriei culturale din oraş dar şi evenimentelor importante din România ori de câte ori acest lucru va fi necesar iar realitatea o va impune. De asemenea, clujulcultural.ro publică texte interesante, relevante, cu citarea sursei, ale unor scriitori, publiciști și jurnaliști. Dorim să radiografiem în cât mai mare măsură şi cît mai exact viaţa culturală a unui oraş important cum este Clujul. Siteul este scris și administrat de jurnalistul Tiberiu Fărcaş, care este și proprietar.

Siteul are peste 16.000 followers pe Facebook si posteaza si pe conturile de Instagram si Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *