Ciolacu: Mă bucur că acest Guvern găseşte timp, pentru investiţii culturale mari / Muzeul Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România, proiect inclus în PNRR

Esenţial

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, în şedinţa de Guvern, că pe agendă se află Muzeul Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România, un proiect inclus în PNRR, cu circa 17 milioane de euro. El a menţionat că este un proiect relevant şi va fi nu doar un reper cultural major, ci şi o bijuterie arhitecturală pe care Calea Victoriei din Bucureşti o va recâştiga.

”Mă bucur că acest Guvern găseşte timp, răbdare şi energie, inclusiv pentru investiţii culturale mari. Este vorba despre Muzeul Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România, proiect inclus în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, cu circa 17 milioane de euro”, a spus premierul Ciolacu în şedinţă.

”Şi, la fel de important, va reprezenta un instrument capabil să susţină efortul de combatere a discriminării şi antisemitismului, fenomen tot mai prezent, din păcate, în Europa şi în lume”, a mai spus premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *