Concurs. Câștigă o invitație dublă la concertul susținut la Cluj de chitaristul lui Sting, Dominic Miller

Categorii: Actualitate, Cooltura

Jazz in the Street și ClujulCultural.ro te invită la CONCURS!

Poți câștiga o invitație pentru două persoane la concertul britanicului Dominic Miller, chitarist și colaborator al lui Sting încă din 1990.

 

Dominic Miller, cel care a compus numeroase piese cunoscute la nivel internațional, printre care „Shape of my Heart”, cântă împreună cu  percuționistul Miles Bould în cadrul Jazz in the Street, în 23 aprilie.

Concertul va avea loc în curtea Muzeului de Artă din Cluj şi va marca închiderea Jazz in the Street, eveniment care își propune să redescopere spații și să le pună în valoare, să aducă artiștii stradali mai aproape de publicul larg și să contribuie la creșterea notorietății artei practicate de aceștia, fie că e vorba de muzică, performance-uri, teatru, mimă sau alte forme de manifestare artistică.

Răspunde la următoarea întrebare şi intri automat în concurs:

Care este cea mai cunoscută melodie compusă de Dominic Miller?

Câştigătorul va fi anunţat în data de 22 aprilie, ora 14.00, pe site.

Important!

Biletele la concert pot fi cumpărate de la casieria Teatrului Național din Cluj și online AICI 

Jazz in the Street este realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca. Proiectul susţine candidatura oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Parteneri: BCR, Staropramen.

Dominic Miller 23 aprilie

 Despre Dominic Miller și Miles Bould

Dominic Miller s-a născut în 1960 în Buenos Aires. Și-a petrecut primii 10 ani în Argentina, după care s-a mutat cu familia în America de Nord. De-a lungul carierei, a lucrat cu Phil Collins la albumul …But Seriously și a fost chitarist în toate albumele și turneele lui Sting încă din 1990. Miller a compus împreună cu Sting multe piese cunoscute în toată lumea, printre care și „Shape of My Heart„. A colaborat cu alți artiști celebri precum Peter Gabriel, Phil Collins, Bryan Adams, Rod Stewart și Luciano Pavarotti.

Miles Bould este percuționist, compozitor și producător. El a fost înconjurat de muzica jazz din copilărie, iar cariera lui a început încă de la vârsta de 16 ani. A lucrat cu artiști precum Sting, Tina Turner, Michael Jackson, Joe Cocker, Kylie Minogue, Beyoncé și alții.

15 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.