Baterist, membru fondator a trupei rock Luna Amară, își anunță retragerea

Actualitate Cooltura

Răzvan Ristea, bateristul și membru fondator a trupei clujene de rock alternativ Luna Amară și-a anunțat retragerea din formație. El activează de 20 ani în trupă. Ristea a anunțat și cine îiva fi succesorul la percuție în Luna Amară, o trupă de succes, și ultimele concerte pe care le va susține.

Luna Amară este una din cele mai buna trupe rock clujene, practică rock alternativ, e o trupă cu mesaj protestatar și este cerută în festivalurile de profil.

”Salut tuturor,

Cu ceva timp în urmă am decis să iau o pauză de la activitatea concertistică alături de Luna Amara (OFFICIAL), Dream Diggers și Redrum. Așadar, concertele Luna Amară din perioada următoare vor fi ultimele cu mine la tobe, urmând ca începând cu luna iunie locul meu să fie luat de Robert Moțoc, pe care cu siguranță îl știți de la trupele Pinholes și Fluturi pe Asfalt. Cu toții avem încredere în el că va face o treabă foarte ok, așa că, vă rog, primiți-l cu brațele deschise.Tot ce vă pot spune e că am avut parte de cea mai frumoasă călătorie în ultimii 22 de ani, dar și că această pauză îmi e foarte necesară. Cu siguranță o să mai apar pe la concerte la un moment dat, însă toate la timpul lor.Nick, Sorin, Mihnea, nu știu ce cuvinte să folosesc ca să vă mulțumesc pentru jumătatea asta de viață petrecută împreună cu voi. Sincer nu stiu. Sunt prea multe de spus în 2/3/10 paragrafe. Am crescut împreună ca oameni și ca trupă și mă simt foarte mândru, împlinit și fericit pentru toate lucrurile pe care le-am facut cu voi. Același lucru e valabil și pentru Gheorghe, Petru, Va Li, Mihnea, Şerban și Andrei, sunt amintiri foarte frumoase pe care le am cu fiecare din voi de pe parcursul acestor ani și care vor rămâne cu mine toată viața. Tot în contextul Luna Amară vreau să îi mulțumesc din suflet lui Richard pentru că a crezut în noi. Îndrăznesc să spun că foarte multe lucruri nu s-ar fi întâmplat cu trupa asta dacă nu erai tu, Richard”, a scris acesta.

El s-a retras si din trupele Shadowbox și Dream Diggers.

Mulțumesc tuturor sunetiștilor cu care am colaborat vreodată, și implicit cluburilor în care am cântat în toți acești ani…de asemenea, salut toate trupele cu care am cântat pe aceeași scenă de când există Luna Amară. Dupa toți acești ani, îi sunt recunoscător și îi mulțumesc fiecărui om care a venit la concertele noastre, indiferent cu care trupă am cântat. Ne vedem la concertele din perioada următoare: 5 mai – Iași, Underground, 6 mai – București, Hard Rock Cafe, 12 mai – București, Expirat (Redrum show)20 mai – București, Grădina Urbană21 mai – Galați, Daily Pub, 3 iunie – Cluj Napoca, Hardward Pub, 10 iunie – Timișoara, Vest Fest.

Răzvan”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *