Aniversare de clasă. Florin Piersic îşi va sărbători cei 80 de ani cu ocazia unui regal cinematografic la Cluj

Categorii: A 7-a, Esenţial

Actorul Florin Piersic, își va sărbători cei 80 de ani de viață alături de cei mai dragi și apropiați prieteni ai săi – spectatorii clujeni – la cinematograful care-i poartă numele, informează departamentul PR al Cinema Florin Piersic.

Astfel, Florin și Cinema „Florin Piersic” vă invită să participați la un regal cinematografic, timp de două zile. Marţi, 26 ianuarie 2016, de la ora 18,30, clujenii sunt așteptați la proiecția unuia din cele mai bune filme ale sale.

florin
Actorul Florin Piersic-(c)Adevărul.ro

Este vorba de filmul „Parașutiștii”.

În deschiderea evenimentului, maestrul Florin Piersic va prezenta acest film și va sta de vorbă cu spectatorii. Pretul unui bilet este 15 lei.

persic

Sărbătorirea va continua la Cinema „Florin Piersic” și a doua zi, 27 ianuarie, când va fi ziua sa de naștere, prin difuzarea  altor trei filme, din vasta sa filmografie care numără ~ 80 de producții cinematografice. Astfel, de la:

ora 10: De-as fi…Harap Alb; (doar cu programare la nr de telefon: 0748679759)

ora 13: Haiducii lui Saptecai

ora 15.30: Colierul de turcoaze

Intrarea, la toate cele trei filme, este gratuită in limita locurilor disponibile.  

Se transmite spectacolul de la Opera Română în cinstea maestrului

Cinematograful Florin Piersic, le mai oferă o surpriză clujenilor care-l iubesc pe actorul lor, oferindu-le posibilitatea să urmărească, în sala de proiecție a cinematografului, transmisiunea în direct a minunatului spectacol “Nu-ntreba câti ani am!” pe care acesta îl va susține la Opera Română din Cluj, în 27 ianuarie, de la ora 18.30. Acest eveniment se desfășoară în parteneriat cu Opera Nationala Romană Cluj-Napoca și TVR Cluj.

Intrarea la acest eveniment costă 10 lei. Copiii si pensionarii beneficiaza de intrare gratuita in limita locurilor disponibile.  Accesul in sala va avea loc incepand cu ora 18.00.

 

 

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.