ALTERNOSFERA lansează piesa Bonjour Madame în Cluj-Napoca

Cooltura

ALTERNOSFERA, una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative din Republica Moldova a lansat recent BONJOUR MADAME, primul single de pe viitorul album.

Vineri, 20 ianuarie 2022, ALTERNOSFERA va susține un concert electric pentru fanii din Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfășura în /FORM Space iar biletele se pot achiziționa de pe platforma www.iabilet.ro.

Un eveniment BestMusic Live powered by ROCK FM.

Despre piesa BONJOUR MADAME, Marcel Bostan a declarat, la momentul lansării:

Bonjour… nu este doar echivalentul pentru Bună ziua, nu este doar primul single din noul album Alternosfera, nu este doar piesa cu care veți începe ultimul weekend din noiembrie… sau doar un Adio pe final de toamnă…Bonjour… este despre vindecare prin sinceritate!

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din România și Republica Moldova.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile.

Recent, Alternosfera a susținut un concert memorabil pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca – parte a proiectului Theatroll | Corbul Troian – o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *