Adrian Berinde pentru donatori: Am simțit în toate acestea O Mare Iubire

Categorii: Special

Muzicianul și artistul plastic Adrian Berinde se luptă cu o boală grea și va pleca în Germania pentru tratament. După ce a anunțat suferința sa pe pagina de facebook, opinia publică s-a mobilizat să doneze sume de bani necesare intervenției. Berinde are nevoie de 55.000 de euro pentru o intervenție în Germania.

Până acum s-au strâns 40.600 de euro în urma campaniei de donații, conform paginii oficiale de facebook a artistului.

 

Adrian Berinde

„Dragii mei,

Nu există cuvinte care să-mi poată exprima recunoștința – pentru cei care au donat, pentru cei care mi-au scris de ziua mea, pentru cei care mi-au transmis mesaje de susținere și îmbărbătare. Am simțit în toate acestea O Mare Iubire.

Gândul meu de mulțumire se îndreaptă și către artiștii care s-au coalizat uimitor de repede și au organizat un concert în favoarea mea. Le mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte. Gestul lor îmi va rămâne în inimă până la capătul vieții mele.

Cred că nu e deloc întâmplător faptul că această întâlnire între prieteni va avea loc chiar duminică, 13 Mai, adică în ziua în care voi pleca înspre clinica unde, cu ajutorul vostru, îmi voi încerca șansele de a rămâne încă Aici, împreună.

Sunt onorat și, încă o dată, un mare MULȚUMESC!” a scris artistul.

Concert la București

Un concert de ajutorare va avea loc pe 13 mai la Berăria H din București.

„Ne adunăm în 13 mai la Berărie. Trebuie știut că ar fi de mare ajutor ca biletele să fie cumpărate în avans (nu în seara evenimentului), pentru că sumele încasate vor pleca, spre Adrian Berinde, pe măsură ce biletele se vând (direct de la ambilet în contul personal al artistului). 
Mai trebuie spus că afișul rămâne deschis până în 13 mai.
Mare mulțumire tuturor artiștilor, managerilor, impresarilor, oamenilor din mass-media care se implică și care au făcut eforturi în aceste zile – și vor face în continuare. E bine să vezi, din când în când, partea frumoasă din lumea asta muzicală. Mulțumesc! 
La fel de important este orice SHARE!”, au transmis cei care îl sprijină pe artist.

Un bilet donație costă 70 de lei.

Citește și:

Mesaj disperat al muzicianului Adrian Berinde: „Durerile sunt cumplite, trăiesc cu morfină”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.