Celebrul bucătar Adi Hădean și-a lansat la restaurantul Camino din Cluj, unde a fost bucătar și superviser o perioadă, prima lui carte, autobiografia intitulată „24 de centimetri”.
Volumul este și un manifest pentru bucate bune, dar răspunde multor întrebări pe care și le pun admiratorii lui Adi.
Pornit ca jurnalist la Baia Mare, Adi Hădean a lucrat la Cluj ani buni până să facă pasul spre o carieră fulminantă la București, unde s-a consacrat.
Blogul lui e unul de mare succes, super accesat, unde se postează și rețete dar și întâmplări de viață sau proiecte.
Despre volum, Adi Hădean a spus că trebuie neapărat citit.
„Vreau să fie citit, e mult suflet acolo, nu mai spun nimic despre carte, citiți vă rog”, a spus el fiind asaltat de doritori de autografe!
În carte veți afla cum a început, cum a aflat secretele organizării și ale falimentării unui resturant-într-o încăierare de pomină-cum se alcătuiește un meniu unui Irish Pub, creând câteva sandwichuri delicioase cu nume voit idiot și la fel de voit stâlcit irlandez sau cum e din interior un show de televiziune, muncind de la șapte dimineța și încheind seara târziu cu un pahar de prosecco, fără să fie nevoit să arunci cu farfurii în concurenți!