Actrița Iolanda Covaci rămâne cu copiii. Sentință definitivă într-un caz trist

Categorii: Teatru
Etichete: Cluj, proces, teatru

Un complet de apel de la Tribunalul Cluj a întors ordonanța președințială prin care o judecătoare de la Judecătoria Cluj-Napoca muta doi copii de 6 și 8 ani la domiciliul tatălui, informează siteul Clujust.

”Admite apelul formulat de apelanta pârâtă COVACI IOLANDA împotriva Ordonanţei civile nr. 7288/2022 pronunţată la data de 07.12.2022 de Judecătoria Cluj-Napoca, pe care o schimbă în tot şi în consecinţă: Respinge, ca neîntemeiată, cererea de ordonanță președințială formulată de către reclamantul…… , în contradictoriu cu pârâta COVACI IOLANDA.

Obligă intimatul să achite apelantei suma de 8020 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în apel, reprezentând 20 lei taxă judiciară de timbru şi 8000 lei onorariu avocaţial.

Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 10.03.2023.”, se arată pe site-ul Curții de Apel Cluj.

Avocata Maria Vaida, din Baroul București, care a câștigat revocarea ordonanței președințiale. Foto Clujul Cultural

La finalul ședinței de judecată de ieri, în care avocatele celor doi părinți s-au contrat dur, președintele completului de judecată, Denis Cristina Mudure, le-a dat un sfat uman mamei și tatălui ca, oricare ar fi decizia instanței, să găsească o soluție să se înțeleagă în interesul copiilor.

Actrița Iolanda Covaci, angajată la Teatrul Evreiesc de Stat din București, care în vara lui 2022 s-a mutat în Cluj-Napoca, se judecă în continuare cu fostul concubin, tatăl celor doi copii, care locuiește în București. Acesta a deschis din septembrie 2021 proces la Judecătoria Cornetu (ei au locuit în Popești-Leordeni, județul Ilfov n.r.) pentru stabilirea domiciliului minorilor la el. Următorul termen este luna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *