Actorul clujean Bob Rădulescu l-a taxat dur pe un premiat UNITER: „Bravo, coaie” a spus acesta la primirea premiului

Categorii: Actualitate, Teatru

Actorul clujean Bob Rădulescu l-a taxat dur pe colegul de breaslă, actorul Răzvan Vicoveanu, care a spus pe scenă ”Bravo, coaie!” după ce a luat premiul UNITER pentru cel mai bun actor într-un rol principal, cu spectacolul ”Revizorul” de Gogol a Teatrului din Oradea. ”Bravo, coaie!” a spus acesta după ce a luat premiul, explicând că e o expresie moldoenească, de  bucurie.

Bob l-a ”haterit” repede:

„Bravo, coaie.”

Așa a început discursul câștigătorul premiului pentru cel mai bun actor într-un rol principal, aseară, la gala Uniter.

Asta a rostit un actor, pe scenă, la o gală unde a fost alături de cei mai buni artiști din branșă. Bravo, coaie. Și a mai zis că e foarte emoționat.

Nu-mi explic cum e posibil să scoți așa ceva pe gură, absolvent de facultate de teatru, școală unde înveți să-ți stăpânești emoțiile pe scenă, să nu vorbești despre cât ești de emoționat și mai ales, să slujești Scândura Sfântă cu umilință și respect.

Și tot în facultate înveți să conții, nu să arăți!

Deci coaiele alea trebuiau conținute, nu arătate.

Că forma fără fond e specifică amatorilor în birturi, nu câștigătorilor Uniter-ului.

„Bravo, coaie.” Ai mânjit munca, talentul, harul și sacrificiul multor Actori, dar probabil că n-ai tu treabă cu asta…”., a protestat Bob.

Gala UNITER de la Bucuresti a aut loc luni, 19 iulie, la TN București.

Un răspuns

  1. Cine vorbeste! Bob Rădulescu, lupul moralist.. Un hater. Mizerii, limbaj de mahala, rautate gratuita & incitare la violenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.