A murit bassistul trupei Bon Jovi. Era membru fondator

Categorii: Actualitate, Cooltura

Basistul Alec John Such, membru fondator Bon Jovi, a murit la vârsta de 70 de ani, a anunţat duminică, 5 iunie, Jon Bon Jovi pe reţelele de socializare. Cauza morţii este încă necunoscută, potrivit Variety citat de Agerpres.

„Avem inima frântă de durere să aflăm că dragul nostru prieten Alec John Such a murit”, a postat Bon Jovi. „Era un original. Ca membru fondator al Bon Jovi, Alec a fost parte integrantă din formarea trupei. Ca să fiu sincer, ne-am găsit drumul unul către celălalt prin el. A fost prieten din copilărie cu Tico [Torres] şi l-a adus pe Richie [Sambora] să ne vadă cântând. Alec a fost mereu sălbatic şi plin de viaţă. Astăzi aceste amintiri speciale îmi aduc un zâmbet pe buze şi o lacrimă în ochi. Ne va fi foarte dor de el”.

Născut în Yonkers, New York, pe 14 noiembrie 1951, John Such a cântat cu Sambora în The Message, înainte de a se alătura Bon Jovi. La începutul anilor 1980, John Such era managerul a ceea ce era atunci Hunka Bunka Ballroom din Sayreville, New Jersey.

John Such i-a adus pe Torres şi Sambora în trupă, în timp ce John Bon Jovi l-a adus pe prietenul său din copilărie David Bryan, care făcuse parte dintr-o trupă anterioară, Atlantic City Expressway. Cel de-al treilea album al trupei, „Slippery When Wet”, avea să se vândă în 12 milioane de copii, iar următorul său, „New Jersey” din 1988, a înregistrat şi mai multe hituri.

John Such a rămas în trupă până înainte de plecarea sa în 1994 iar plecarea sa a fost o lovitură mare pentru John Bon Jovi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele știri