3000 de clujeni au participat la showul Lord of the Dance – Dangerous Games

Dans

Faimosul spectacol „Lord of the Dance – DANGEROUS GAMES” a adus sâmbătă seara, 10 octombrie 2015, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca,  peste 3000 de spectatori care au aplaudat minute în șir cel mai bun spectacol de dans din lume.

Noul show – Dangerous Games – produs de Michael Flatley a prezentat o abordare nouă  a spectacolului din toate punctele de vedere. Un show impresionat care încununează cu succes munca de peste 20 de ani a celebrului dansator. Timp de două ore spectatorii au luat parte o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine. Cei prezenți au fost martorii unei frumoase povești de iubire, dar în același timp au luat parte și la crâncena luptă dintre forțele bine și forțele răului în care supremația se câștiga în pașii de dans.

LOTD_TIMAF_011

Acest „show time extravaganza”, cum a mai fost numit de jurnaliștii Los Angeles Times, a încântat, publicul clujean prin elemente precum coregrafia spectaculoasă, proiecții holografice 3D, efecte de lumini și lasere spectaculoase, costumele futuriste ale dansatorilor, momente artistice de excepție, dar și modul dinamic în care s-a petrecut acțiunea.

Michael Flatley, celebrul dansator, care deține recordul mondial la step a fost prezent aseară pe scena Sălii Polivalente prin intermediul unei proiecții video. Acesta a reușit să impresioneze publicul prin mișcările sale, demonstrând, încă o dată, statutul de cel mai bun dansator de step.

 

LOTD_TIMAF_008

 

Așadar, noul show „ Lord of the Dance” , creat de însuși Michael Flatley,  este un spectacol unic, o dovadă a perfecții atinse prin dans care impresionează și minunează publicul.

Evenimentul „Lord of the Dance – Dangeorus Games” a fost organizat de Federația SHARE Cluj-Napoca. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul TiMAF și reprezintă un punct de referință în programul cultural și de divertisment pregătit în cadrul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului pentru această toamnă .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *