2024 la Opera Română Cluj. Spectacole cunoscute de operă, operetă, musical și balet

Esenţial Operă

Anul începe într-o atmosferă comică: opereta Liliacul de Johann Strauss II în 7 ianuarie, ora 18:30!

Operele Bărbierul din Sevilla de G. Rossini și Nunta lui Figaro de W.A. Mozart parcurg un singur fir narativ: după intrigile și comploturile spectacolului Bărbierul din Sevilla, în care Figaro îl ajută pe contele Almaviva să o cucerească pe frumoasa Rosina, capodopera mozartiană vine ca o continuare a acestei povești încâlcite!

Două spectacole presărate cu umor, miercuri, Bărbierul din Sevilla în 10 ianuarie și Nunta lui Fogaro, duminică, 14 ianuarie, ora 18:30!


Apoi se revine cu încă două reprezentații ale baletului Spărgătorul de nuci precum și cu îndrăgitul musical Sunetul muzicii, două spectacole care sunt mereu sold out încă din primele zile de la lansare! 

Macbeth și Trubadurul – două capodopere atemporale – vor încheia spectaculos luna ianuarie! Macbeth este cu siguranță unul dintre cele mai dramatice titluri din universul operistic, care prezintă povestea generalului Macbeth și drumul său către putere. Trubadurul încheie luna în aceeași atmosferă, în care iubirea pasională, secretele întunecate și dorința de răzbunare pun bazele unui spectacol emoționant! Publicul e așteptat duminică, 28 ianuarie și miercuri, 31 ianuarie, ora 18:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *