VIDEO. ISUS DIN NAZARETH, cel mai cunoscut film despre viața Mântuitorului e difuzat de Antena 1

Categorii: A 7-a, Actualitate

Postul tv generalist Antena 1 difuzează astăzi celebrul film ISUS DIN NAZARETH regizat de italianul Franco Zeffireli. Prima parte este difuzată astăzi la ora 23.30 iar următoarele două părți vineri, 20.30 și sâmbătă, 15.30.

Filmul a avut un succes exceptional de la lansarea sa din 1977, cu o distribuție extraordinară unde îi găsim pe Anthony Quinn, Laurence Olivier, Olivie Hussey, Anne Bancroft, Claudia Cardinale, Ernest Borgnine, Christopher Plummer, James Mason, Valentina Cortese și multi altii.

Rolul lui Isus e jucat de Robert Powell, un rol extraordinar, poate cel mai bun Isus jucat de vreun actor. In ciuda legendelor care au spus că actorul a înnebunit după acest rol, Powell a ajuns la senectute si a fost în 2021 în România, la festivalul Enescu, unde a fost narator.

Filmul prezintă istoria lui Isus de la naștere până la Înviere într-un mod verific, foarte apropiat de atmosfera din acele timpuri. E considerat cel mai de succes film despre Isus făcut vreodată. Un film de un impact spiritual imens, un reper al cinematografiei, capabil să schimbe viața oricui. O capodoperă.

Pentru cei care nu pot să îl vadă la Antena 1 îl puteți viziona mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.