Cine ia 10 la BAC intră gratuit la Untold și Neversea

Categorii: Actualitate
Etichete: Cluj, neversea, UNTOLD

Cum poți sărbatori succesul examenului de maturitate dacă nu la unele dintre cele mai tari festivaluri din Europa, UNTOLD și NEVERSEA.

 

Așa că, cine pune burta pe carte stă mai apoi cu ochii și urechile ciulite la cele mai tari experiențe muzicale și la unii dintre cei mai buni artiști ai lumii. Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA continuă și în acest an tradiția de a oferi gratuitate la cele două festivaluri tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat. Pe lângă participarea gratuită la cele mai atractive festivaluri din Europa, absolvenții de 10 vor primii fiecare și câte un voucher în valoare de 500 de ron din partea Kaufland România.

 

În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, începând din 7 iunie,  după cum urmează:

*la UNTOLD la prețul special de 499 de lei plus taxe, din prețul final de 650 lei + taxe al abonamentului

*la NEVERSEA la prețul special de 399 de lei plus taxe, din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului

          În acest an campania este susținută de trupa VAMA, de un proaspăt absolvent de liceu, care dă examenul de bacalaureat în aceste zile, Alexia Eram dar și de către corespondentul PRO TV, Paula Herlo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.