VIDEO Avanpremiera filmului ”Om-câine” la Cinema Arta urmată de sesiune de discuții cu regizorul și actorul principal Bogdan Dumitrache

Categorii: Actualitate

Joi, 15 septembrie, Cinema Arta organizează  avanpremiera filmului 𝗢𝗠 𝗖𝗔̂𝗜𝗡𝗘, regizat de Ștefan Constantinescu, recompensat cu Mențiunea Specială pentru Cel mai bun Lungmetraj Românesc la Festivalul Internațional de Film de la Goteborg.

𝐂𝐮: Bogdan Dumitrache, Ofelia Popii, Ana Ciontea, Voica Oltean, Cosmina Stratan

Bilete AICI
Acțiunea filmului are loc în apogeul crizei sanitare provocată de coronavirus când personajul principal, Doru decide să revină în România, abandonându-și locul de muncă din Suedia. Susține că trebuie să asiste la botezul fiului celui mai bun prieten, dar în realitate are un alt plan. Alături de câinele mamei lui, Doru urmărește să își confirme bănuielile legate de infidelitatea soției. Timpul este scurt, Europa se pregătește să își închidă granițele, iar superiorii îi cer să se întoarcă de urgență în Suedia.

𝗗𝘂𝗽𝗮̆ 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗲, va avea loc un 𝗤&𝗔 𝗰𝘂 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘇𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗦̦𝘁𝗲𝗳𝗮𝗻 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘁𝗮𝗻𝘁𝗶𝗻𝗲𝘀𝗰𝘂 𝘀̦𝗶 𝗽𝗿𝗼𝘁𝗮𝗴𝗼𝗻𝗶𝘀𝘁𝘂𝗹 𝗳𝗶𝗹𝗺𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝗮𝗰𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗕𝗼𝗴𝗱𝗮𝗻 𝗗𝘂𝗺𝗶𝘁𝗿𝗮𝗰𝗵𝗲.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.