Magia anilor ’90 cu Sweet Kiss, N&D, Haddaway, Corona, Snap și Dj Sash!

Categorii: Actualitate, Cooltura

Aproximativ 7-8.000 de clujeni  au petrecut o noapte pe ritmurile dance ale anilor ’90, sâmbătă, la We Love Retro 2017 – Transylvania Music Event!

La ediția a 4-a a acestui eveniment, organizatorii de la Transilvania Music Event au propus un mix de artiști români și mari nume internaționale. Artiști clujeni, cum sunt Aldo Blaga & Tzika Sax, Camelia Crişan, Incognito şi Arpy & Zip Band sau mai cunoscuții Sweet Kiss sau N&D au împărțit scena cu „greii” Haddaway, Corona,  Snap! și Dj Sash!

Snap au sosit în ziua concertului, de urgență, la Cluj înlocuindu-i pe 2Unlimited. Foto Cristi Vescan

Deși erau anunțați pe afiș, germanii de la 2 Unlimited nu au mai ajuns din motive medicale iar în ultimul moment, de la Frankfurt,  au fost aduși la Cluj celebrii SNAP, veniți pentru a doua oara la We love Retro, după showul din 2014.

Românii de la Sweet Kiss și hitul lor „Alin, Alin”:

Show-urile au fost inegale, unele mai slabe, plictisitoare, altele bune şi unele chiar electrizante. În general publicul a rezonat tare cu muzica anilor 90, a dansat, cîntat, s-a distrat, pe o muzică care continuă să fie apreciată şi în… 2017. Nostalgia își spune cuvântul. La N&D, solista Delia, care a plecat demult din formație, ajungând un star pe cont propriu, a fost înlocuită cu Diana, o tânără promițătoare de 23 de ani.

Un hit cu N&D:

Haddaway a dovedit încă o dată că are priză la public și a cîntat hitul Whats is love?

 

We love retro. Show Haddaway la conferința de presă. A cântat TNT de AC/DC !

O prezență cu totul specială a fost cea de pe scena secundară, adică cea pe care a mixat de pe viniluri DJ Sorin Lupaşcu, cunoscut Dj la disco Ring în anii 80-90! El a adunat mulți amatori de distracție cu muzica lui și cu scena sa inedită, asezonată cu magnetofoane, platane și…televizoare! Publicul a dansat ore în șir!

Poate cel mai bun show a fost cel susținut de solista de culoare Corona care a „înfruntat” publicul singură, ajutată doar de un Dj cu negativ. Coverul I will always love you, melodia celebră a regretatie Whitney Houston a făcut senzație în Polivalenta clujeană.

Veniți în ultima clipă, cei de la SNAP! au ținut un show foarte gustat de publicul We Love Retro. Iată-i interpretând celebra Rhytm of a dancer!

We love Retro s-a încheiat târziu în noapte, în jurul orei 03.00,  cu showul ecuadorianului DJ Sash!

CC Catch vine la Cluj!

Organizatorii au anunțat ieri  primul mare nume mare care va veni la We Love Retro 2018. Este  vorba de artista germană CC Catch, legendă a muzicii retro a anilor 80!

Un bilet a costat între 45 de lei și 160 de lei la We Love Retro 2017-The biggest party in Romania. Organizarea a fost bună, barurile au fost suficiente, nu s-au înregistrat reclamații deosebite. Poate că singurul lucru care a fost neobișnuit a fost durata lungă a evenimentului, decalajul între programul comunicat inițial și ora la care au intrat artiștii pe scenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.