FOTO / VIDEO Concert de senzaţie al britanicului Robbie Williams la Bucureşti

Actualitate Cooltura

Cunoscutul artist pop Robbie Williams a susţinut vineri, 17 iulie 2015, un concert de zile mari în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în faţa a peste 60.000 de fani extaziaţi de showul britanicului, informează agenţia de presă Mediafax.

Concertul  a început în jurul orei 21.00, cu piesa „Let me entertain you”, care dă şi titlul turneului său actual.

Vă oferim o filmare de la concert:

Robbie Williams a declarat pe scenă la finalul concertului pe care l-a susţinut, vineri seară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti că nu ştia că este atât de iubit în România şi că speră că publicul s-a distrat, făcând aluzie la titlul turneului pe care îl susţine în prezent, „Let me entertain you”.

La finalul concertului din Piaţa Constituţiei, care a durat aproape două ore, Robbie Williams a interpretat piesa „Angels”, urmată de un cover după melodia „I did it my way”. Artistul a părăsit scena pe refrenul piesei „Angels” cântat de fani, nu înainte de a primi un steag al României.

După ce le-a spus fanilor „Mulţumesc” în limba română, Robbie Williams a continuat în limba engleză: „România, ai fost al naibii de minunată”. „Nu ştiam că sunt atât de mulţi oameni care vor veni să vadă show-ul, sper că v-aţi distrat”, a mai spus artistul în încheierea concertului.

La final, pe cele trei ecrane cu care a fost dotată scena, au fost proiectate imagini cu publicul şi Casa Poporului.

Concertul susţinut de cântăreţul britanic Robbie Williams în Piaţa Constituţiei a început în jurul orei 21.00, cu piesa „Let me entertain you”, peste 60.000 de fani, majoritatea tineri, fiind prezenţi la eveniment.

A doua piesă cântată de Robbie Williams a fost „Rock DJ”, după care artistul a salutat publicul în limba română: „Bună seara, Bucureşti!”.

„Sunt foarte faimos aici, permiteţi-mi să mă prezint: numele meu e Robbie fucking Williams, aceasta este trupa mea şi, pentru următoarele două ore, ne vom distra împreună”, a continuat starul britanic, de data aceasta în limba engleză.

În timpul concertului au avut loc mai multe momente speciale. Astfel, la un moment dat, tatăl artistului a urcat pe scenă pentru a cânta împreună piesa „Better man”.

Ulterior, Robbie Williams a coborât de pe scenă şi a ales o tânără din public cu care a mers „în pat”. Decorul de pe scenă era amenajat ca şi cum cei doi s-ar fi aflat împreună într-un pat.

De asemenea, starul britanic a interpretat piesa „Freedom” şi apoi i-a cântat, împreună cu publicul, „La mulţi ani!” lui George Michael, a cărui zi de naştere a fost pe 25 iunie.

Artistul a comunicat foarte mult cu fanii, coborând de mai multe ori de pe scenă pentru a-i saluta.

Robbie Williams a coborât de pe scenă şi a ales o tânără din publicpe care a dus-o în patul folosit ca decor.

 Robbie Williams a cântat piesa „Better Man” împreună cu tatăl său, care a urcat pe scenă.

 

Publicul cântă cu Robbie Williams şi aplaudă frenetic.

„Incredibil, nu ştiu ce să spun. Îmi pare rău că este prima dată când vin aici. Nu ştiam că mă cunoaşteţi”, a spus Robbie Williams.

Artistul a coborât de pe scenă şi a dat mâna cu spectatori din primul rând.

 

 

Scena pe care a urcat Robbie Williams, îmbrăcat în debutul acestui show într-o ţinută neagră, măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, iar întreaga producţie a fost pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, paza fiind asigurată de 600 de agenţi de securitate.

UPDATE 19:45 Concertul artistului britanic Lemar a început. Peste 60.000 de spectatori sunt prezenţi în Piaţa Constituţiei.

UPDATE 19:15 Concertul Deliei s-a terminat

UPDATE 19:10 La punctele de vânzare au început să se facă cozi. Spectatorii continuă să vină în număr mare la show-ul din Piaţa Constituţiei.

 

UPDATE 19:08 Cele două ecrane amplasate în dreapta şi stânga scenei nu funcţionează. Cei care nu au locuri în faţa scenei văd cu dificultate prestaţia Deliei.

Concertul Deliei a fost întrerupt din cauza unor probleme cu sonorizarea. După trei minute de pauză, show-ul a reînceput. „Nu e vina noastră”, a spus Delia. „Robbie, ce ne faci?”, a adaugat artista. Delia şi-a început show-ul, iar spectatorii au început să se apropie de scenă

 

Concertul lui Robbie Williams face parte din turneul internaţional „Let me Entertain You”, care se desfăşoară în peste 10 ţări.

În deschiderea concertului susţinut de Robbie Williams vor susţine recitaluri artistul britanic Lemar şi cântăreaţa Delia.

Cerinţele lui Robbie Williams pentru concertul de la Bucureşti

Lucrările de amenajare a scenei pe care va urca Robbie Williams, care măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, au început pe 11 iulie. Întreaga producţie va fi pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de agenţi de securitate.

Potrivit organizatorilor, artistul britanic a cerut să i se asigure în ziua concertului un meniu sănătos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind făcută constant pe parcursul întregii zile. Pentru masa de prânz şi cină s-au solicitat peşte cu carne albă şi somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa şi sushi. Artistul a mai cerut ca în backstage să aibă un espressor, ceainic electric, gumă de mestecat, lapte proaspăt şi băuturi energizante necarbonatate.

Totodată, cabina din backstage va fi mobilată cu canapele şi fotolii confortabile, lămpi decorative şi plante şi flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispoziţie un X-Box 360 şi un televizor cu diagonala de 40’’ (101,6 centimetri), au mai precizat organizatorii concertului.

 

4 thoughts on “FOTO / VIDEO Concert de senzaţie al britanicului Robbie Williams la Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *